Sivut

torstai 9. toukokuuta 2019

Mielenkiintoisia blogeja

Luen melko aktiivisesti sisustusaiheisia blogeja, mutta suomalaiset blogit ovat usein melko värittömiä, ja samaa tavaraa on lähes jokaisen bloggarin kodissa. 
Olenkin lopettanut usean blogin seuraamisen, koska sisältö on samankaltainen vuodesta toiseen.

Mielestäni blogin tekee kiinnostavaksi se, että

  • kuvat ovat korkeatasoisia ja suuria, ja niitä on paljon
  • tekstiä ei ole liikaa ja se on jaettu lyhyisiin kappaleisiin, jotta lukeminen on nopeaa
  • tekstissä ei ole kirjoitusvirheitä ja kieli on sujuvaa
  • kaupallisuus ei hyökkää silmille
  • aiheet ovat ajankohtaisia 
  • postauksia tulee ainakin kaksi kertaa viikossa


Tämä ammattimainen ja kaunis blogi kiinnostaa minua kahdesta syystä. Vaikka kyseessä on sisustusblogi, bloggari avaa myös erittäin hienosti yrittämiseen ja kotona työskentelyyn liittyviä asioita blogissaan, Hän kertoo avoimesti tavoitteistaan, jopa talousasioista ja asiakkaiden hankinnasta. Tämä kiinnostaa minua, koska tavoitteeni on myös työllistää itseni ja työskennellä kotoa käsin. 
Toinen kiinnostava asia blogissa on se, että hän asuu minun vanhassa asunnossani! Olen asunut tuossa asunnossa vuosina 1998-2002, ja jokainen nurkka on minulle edelleen tuttu, vaikka sisustus ja kodin pinnat ovatkin vaihtuneet.


 Olen monia vuosia lukenut tätä blogia, jopa niin kauan, että ymmärrän lähes kaiken, vaikka blogi on kirjoitettu norjaksi 😁.
Blogissa on todella kauniita kuvia. Blogi on kuitenkin melko vaatimaton ja koruton Bloggerin blogi, jossa ei ole alustassa mitään kikkailuja. Tämä on hyvä asia; kauniit kuvat nousevat pääosaan.
Tämän bloggarin koti on niin kaunis, että voisin muuttaa tuohon taloon välittömästi! Etsin tämän bloggarin myös Instagramista, mutta pettymyksekseni kuvat siellä ovat ihan vaatimattomia räpsyjä... Toki tästä voi päätellä, että bloggari todella haluaa panostaa kauniisiin kuviin blogissaan, ja kokee IGn pelkästään nopeiden räpsyjen julkaisuareenaksi.


Mielettömän kauniita kuvia ihmisistä! Satu Mali on video- ja valokuvaaja, jolla on todella kauniit kotisivut ja blogi. 
Lohdullista on se, että Satu Mali on hankkinut ekan kameransa vuonna 2012 eli noin seitsemän vuotta sitten; minullakin on siis mahdollisuus kehittyä edes jonkintasoiseksi valokuvaajaksi ennen eläkeikää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti