Sivut

sunnuntai 27. lokakuuta 2019

Some - välttämätön yrittäjilleSomesisällön tuottaminenSeuraavat puoli vuotta tuotamme sisältöä sosiaalisen median kanaviin. Minä ja Milla julkaisemme päivittäin sisältöä yrityksemme VisualTM:n Instagramiin ja viikottain Facebookiin. Ja kuten huomaatte, yrityksemme nettisivutkin on julkaistu!

Somekalenteri on nyt tehty excel-pohjalle loka- ja marraskuulle.
Päätimme käyttää Planolyn ilmaisversiota ajastaaksemme julkaisut Instagramiin.

Planolyn viikkonäkymä.

Nyt tulevalla viikolla joudumme pitämään strategiapalaverin. Selvästikään emme saa tällä tyylillä tarpeeksi seuraajia, ja Ig-tilimme näyttää siltä, että emme itsekään ymmärrä, mitä olemme tekemässä. 
Eniten tykkäyksiä on kerännyt kotikuvat ja toiseksi eniten tuotekuvat tomaateista. 
Meidän pitää tutustua kilpailijoihimme ja heidän sometileihinsä.

Meidän pitää miettiä, pitäisikö painotus olla täysin toisinpäin, eli Facebook olisikin suuremman panostuksen kohteena ja Instagram vasta toissijainen. Lisäksi blogi esimerkiksi kotisivumme yhteyteen saattaisi olla harkinnan arvoinen.

Meidän pitää harjoitella tekemään videoita ja storyjä Instaan, sekä yrittää aktivoida vähäisiä seuraajiamme arvonnalla. Myös jonkuntyyppinen joulukalenteri saattaisi olla hyvä idea. 

Saimme vasta sadan seuraajan rajan rikki, joten meidän järjestämässämme arvonnassa olisi hyvä voittokerroin 😁Ei kommentteja:

Lähetä kommentti